top of page
ADHD en ADD

Deze laser acupunctuur behandeling is speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het omgaan met ADD of ADHD op een holistische manier, waarbij zowel je fysieke als mentale welzijn in overweging wordt genomen. In plaats van alleen te focussen op het verminderen van symptomen, richten wij ons op het optimaliseren van het functioneren van jouw lichaam en geest, zodat je je beter kunt concentreren, rustiger kunt zijn en meer ontspannen kunt zijn in het dagelijks leven.

Voor elke behandeling meten we zorgvuldig welke acupunctuurpunten bij jou de meeste aandacht nodig hebben en passen we de behandeling daarop aan. Onze behandeling kan onder andere bestaan uit:

  • Kalmeren en in balans brengen van zowel je lichaam als geest, om rusteloosheid en overprikkeling te verminderen.

  • Verbeteren van de communicatie tussen beide hersenhelften, om de algehele hersenfunctie te optimaliseren.

  • Verminderen van nervositeit en angstgevoelens, om innerlijke rust en kalmte te bevorderen.

  • Verbeteren van concentratie en focus, om productiviteit en taakgerichtheid te versterken.

  • Verminderen van obsessieve gedachten en zorgen, om mentale rust en helderheid te bevorderen.

  • Verbeteren van het geheugen en cognitieve functies, om mentale scherpte en helderheid te vergroten.

Deze behandelingsbenadering van GAIKI is gericht op het aanpakken van zowel de fysieke als mentale aspecten van ADD en ADHD om een holistische benadering te bieden voor het verbeteren van de symptomen en het bevorderen van het welzijn bij mensen met ADD/ADHD. Het is belangrijk om te onthouden dat deze behandeling geen vervanging is voor reguliere medische zorg en dat het altijd belangrijk is om met een gekwalificeerde zorgverlener te overleggen over je specifieke gezondheidssituatie.

bottom of page