top of page
AFVALLEN

Deze laser acupunctuur behandeling is speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij het afvallen op een manier die rekening houdt met zowel je fysieke als mentale welzijn. Deze behandeling is niet gericht op zoveel mogelijk gewichtsverlies, maar op het optimaliseren van het functioneren van jouw lichaam, zodat je je zowel mentaal als fysiek goed voelt en weer van je lichaam kunt houden.

Voor elke behandeling meten wij zorgvuldig welke acupunctuurpunten bij jou de meeste aandacht nodig hebben en passen we de behandeling daarop aan. Deze behandeling kan onder andere bestaan uit:

  • Activatie van de vetverbranding: Stimulatie van de vetverbranding in jouw lichaam, zodat je op een natuurlijke manier meer calorieën verbrandt.

  • Vermindering van fysieke en mentale stress: Vermindering van stress in jouw lichaam en geest, wat kan leiden tot emotioneel eten en gewichtstoename.

  • Balanceren van cortisol: Regulering van het hormoon cortisol, dat in verband wordt gebracht met buikvet en stress-gerelateerd eten.

  • Balanceren van jouw spijsvertering: Optimalisatie van jouw spijsvertering, zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen efficiënter worden afgevoerd.

  • Vermindering van het hongergevoel: Vermindering van jouw hongergevoel, zodat je minder behoefte hebt aan tussendoortjes en overmatig eten.

  • Remmen van de zin in hartig en zoet eten: Vermindering van de behoefte aan hartig en zoet eten, zodat je makkelijker gezondere voedingskeuzes kunt maken.

  • Balanceren van jouw hormoonstelsel: Optimalisatie van jouw hormoonstelsel, zodat jouw lichaam in balans is en beter kan functioneren.

  • Vermindering van depressie/somberheid: Vermindering van depressieve gevoelens en somberheid, die kunnen leiden tot emotie-eten en gewichtstoename.

Deze behandelingen van GAIKI zijn speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het afvallen op een holistische manier, waarbij zowel je fysieke als mentale welzijn in overweging wordt genomen. Het is belangrijk om te realiseren dat deze behandelingen geen vervanging zijn voor een gezonde levensstijl, inclusief een gebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging. Door deze behandelingen te combineren met een gezonde levensstijl, kun je jouw afslankdoelen op een manier bereiken die aansluit bij jouw individuele behoeften en welzijn.

BEHANDELPLAN

Bij deze behandeling raden we aan om de behandeling om de 3 weken te plannen. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig.