top of page
ANGST EN PANIEK (ANXIETY)

Ervaar jij ook angst en/of paniekaanvallen? Veel mensen hebben hiermee te maken en het kan behoorlijk verstorend zijn in het dagelijks leven. Simpele dingen die voor anderen vanzelfsprekend zijn, kunnen voor jou een enorme uitdaging zijn. Daarom bieden wij een behandeling aan die jou kan helpen om zowel lichamelijk als mentaal tot rust te komen, zodat je minder snel in paniek raakt en het dagelijks leven weer iets gemakkelijker wordt. Onze behandeling is gebaseerd op laser acupunctuur en stelt jou in staat om heerlijk ontspannen op een behandeltafel te liggen terwijl je lichaam het werk doet om weer in balans te komen.

 

Bij elke behandeling meten we welke punten bij jou de meeste aandacht nodig hebben, zodat we een gepersonaliseerde aanpak kunnen bieden. Onze behandeling kan onder andere bestaan uit:

  • Kalmeren en in balans brengen van je lichaam en geest: Bij angst en paniek is het belangrijk om je lichaam en geest tot rust te brengen. De behandeling richt zich op het verminderen van overactiviteit in je zenuwstelsel, wat kan leiden tot een gevoel van kalmte en ontspanning. Dit kan je helpen om beter om te gaan met angstige gedachten en gevoelens.

  • Verminderen van angst, paniek en nervositeit: De behandeling richt zich specifiek op het verminderen van symptomen gerelateerd aan angst, zoals overmatige angstgevoelens, paniekaanvallen en nervositeit. Door de onderliggende oorzaken van angst aan te pakken, kan de behandeling je helpen om deze symptomen te verminderen en beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven.

  • Balanceren van cortisol niveaus (stresshormonen): Stress en angst kunnen leiden tot verstoringen in je hormonale balans, met name in de niveaus van cortisol, het stresshormoon. De behandeling kan helpen om de cortisol niveaus in je lichaam in balans te brengen, waardoor je beter met stress en angst om kunt gaan.

  • Zorgen voor rust in je hoofd: Angst en paniek kunnen leiden tot een overactief denkpatroon en een druk hoofd. De behandeling kan helpen om je gedachten tot rust te brengen en je hoofd te kalmeren, zodat je beter kunt ontspannen en helder kunt denken.

  • Balanceren van het zenuwstelsel: Het zenuwstelsel speelt een belangrijke rol bij angst en paniek. De behandeling kan helpen om je zenuwstelsel in balans te brengen, waardoor je beter met stressvolle situaties kunt omgaan en je angstniveaus kunt verminderen.

  • Zorgen voor algehele ontspanning: Ontspanning is essentieel bij het omgaan met angst en paniek. De behandeling kan zorgen voor algehele ontspanning van je lichaam en geest, waardoor je je rustiger en meer ontspannen kunt voelen.

Deze behandelingsbenadering van GAIKI richt zich specifiek op het aanpakken van zowel de fysieke als mentale aspecten van angst en paniek, om een holistische benadering te bieden voor het verminderen van symptomen en het bevorderen van het welzijn bij mensen met angst en paniek. Het doel van de behandeling is om zowel lichamelijke als geestelijke rust te bevorderen, zodat je beter kunt omgaan met angstige gedachten en gevoelens, en je dagelijks leven weer gemakkelijker kunt oppakken. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat deze behandeling geen vervanging is voor reguliere medische zorg en dat het altijd belangrijk is om met een gekwalificeerde zorgverlener te overleggen over je specifieke gezondheidssituatie.

bottom of page