top of page

LISANNE

"Fantastische behandeling. Na de behandeling heb ik niet meer gerookt!! Dit had ik als kettingrookster (35 sigaretten per dag) niet durven dromen. Ontzettend blij mee en heel vriendelijk geholpen. Ik raad deze behandeling echt iedereen aan!"

JACQUELINE

"Geweldig! Ik ben na jaren proberen eindelijk echt gestopt."

MARIEKE

"Het voelde best gek dat die zin om te roken ineens echt weg was. Ik had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou zijn. Ik raad deze behandeling zeker aan!"

JOOST

"Na de behandeling was het eigenlijk net alsof ik nooit had gerookt. Erg blij dat ik deze stap heb gezet."

STEVIE

"Fijn consult! Ruime info en nam alle tijd. Super, een aanrader dus!"

PETER

"Erg prettige en open benadering, serieuze aanpak !"

ESTHER

Als wetenschapper vind ik repliceerbare (zich herhalende) resultaten altijd erg boeiend. Zo heb ik ontdekt dat ooracupunctuur werkelijk een wetenschap op zich is! Ongelofelijk dat het oor zo veel punten (200!) kent die allemaal een bepaald specifiek effect triggeren! Anouska heeft me geduldig uitgelegd welke punten ze voor mij geselecteerd had die aansloten op mijn vragen (meer rust in mijn lijf/minder in mijn hoofd zitten en het doorbreken van mijn suikerverslaving). Het 'resetpunt' en alle andere ontspanningspunten creëerden binnen no time een ontzettend diep ontspanningsveld waar ik nog lang van mocht nagenieten. Het 'doorbrak' iets in de spanningsboog in mijn lichaam. Ook merkte ik op dat mijn suikercravings meteen minder werden en zelfs tijdelijk volledig weg waren. Het kostte me totaal geen moeite om de chocola en koekjes te laten staan. Ik betrapte mezelf er soms op dat mijn hand uit gewoonte al boven een schaaltje met lekkers hing en dat ik er naar keek en dacht "Waarom eigenlijk? Het doet me niets meer..!" En dat ik mijn hand terugtrok :) Heel bijzonder om te ervaren! Na 3 sessies merk ik nog steeds dat er iets 'doorbroken' is, mijn lichaam keert sneller terug naar rust en van mijn suikerverslaving ben ik ook grotendeels af. Soms een kleine uitglijder ;) maar ik kan mezelf veel makkelijker weer terug bijsturen, dat voelt goed :) Dank Anouska voor dit mooie werk wat je zo natuurlijk afgaat. Een aanrader voor iedereen die iets wil doorbreken in zijn/haar leven.. :) 

E. HOLLANDER

"Fantastisch ben erg tevreden"

bottom of page