top of page
ONTWENNINGSVERSCHIJNSELEN BIJ HET STOPPEN MET ROKEN

Ben je zelf al gestopt met roken, maar heb je nog wel last van vervelende ontwenningverschijnselen? Dan helpen wij je graag om van ook daar vanaf te komen zodat je niet opnieuw gaat roken.  

Als je stopt met roken, is het heel normaal om last te krijgen van ontwenningsverschijnselen doordat er minder dopamine vrijkomt in je hersenen. Daardoor kan het soms moeilijk worden om het stoppen vol te houden. Wij kunnen je onder andere helpen bij de volgende ontwenningsverschijnselen:

- Agressie, irritatie en prikkelbaarheid

- Nervositeit 

- Rusteloosheid

- Moeite met slapen

- Depressie 

- Angst en paniek

- Honger/zin om meer te eten

- Aankomen

Heb je ook hulp nodig om te stoppen met het roken zelf? Boek dan de 'stoppen met roken' behandeling. Daar zit de behandeling tegen ontwenningsverschijnselen bij inbegrepen. 

 

TIJDENS DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele massagetafel. Wij beginnen met het opzoeken en aanstippen van de punten in beide oren, waarbij wij gelijk elk punt meten om te kijken welke punten bij jou de meeste aandacht nodig hebben. Daarna gaan we elk punt met de laser en negatieve elektro behandelen. Dit is allemaal helemaal pijnloos, dus je kan lekker ontspannen terwijl je lichaam al het werk doet om van je verslaving af te komen. De behandeling duurt in totaal ongeveer 25-30 minuten. 

shutterstock_1099633184.jpg