top of page
OVER GAIKI

GAIKI betekent 'frisse lucht' of 'buitenlucht' in het Japans. En dat gevoel is ook precies wat we willen bereiken. Met onze pijnloze en comfortabele behandelmethode willen we je van je klachten afhelpen zodat je je weer écht goed kan voelen. We behandelen door middel van laser-acupunctuur in het oor. Deze methode is niet nieuw, maar het is vaak wel nog onbekend. En dat is jammer, omdat je met deze methode ontzettend veel  lichamelijke en mentale klachten kan verlichten en verhelpen.

De behandelingen van GAIKI zijn zo ontwikkeld dat hierbij niet alleen de symptomen worden aangepakt, maar tegelijkertijd ook naar de oorzaak wordt gekeken. Hierbij ligt de nadruk ook op een balans tussen lichaam en geest, aangezien gezondheidsklachten altijd uit een combinatie van fysieke en mentale klachten en oorzaken bestaan.

Bij deze behandelingen sta jij centraal. Je kan  rekenen op empathie en begrip en de  behandelingen worden altijd aangepast naar wat jij op dat moment echt nodig hebt.​

Sports

1_edited.jpg
ONE FOR ONE

Om voor nóg meer frisse lucht te zorgen, planten wij voor elke gegeven behandeling een boom via onze partner One Tree Planted. Deze bomen worden wereldwijd geplant op locaties waar zij op dat moment het hardst nodig zijn om bijvoorbeeld de impact van klimaatverandering te beperken en om bedreigde diersoorten te beschermen. 

One or One
bottom of page