top of page
OVER GAIKI

Welkom bij GAIKI, wat 'frisse lucht' of 'buitenlucht' betekent in het Japans. Onze missie is om jou datzelfde gevoel van frisse lucht in je leven te geven door je te helpen je weer op je best te voelen met onze pijnloze en comfortabele laser acupunctuur behandelingen. 

Laser acupunctuur is een moderne, niet-invasieve behandelmethode die gebaseerd is op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde. Door middel van een zachte laserstraal worden specifieke acupunctuurpunten gestimuleerd langs de meridianen op het oor, met als doel de energiestroom te bevorderen en blokkades op te heffen. Door het verbeteren van de energiestroom in het lichaam kan laser acupunctuur helpen bij diverse gezondheidsproblemen. Deze veilige, pijnloze en effectieve methode stimuleert het lichaam om zichzelf te helen, wat kan leiden tot verlichting van klachten en verbetering van de algehele gezondheid.

Bij GAIKI hanteren we een holistische benadering van gezondheid. We richten ons niet alleen op het aanpakken van symptomen, maar kijken ook naar de oorzaak van je klachten. Onze focus ligt op het creëren van een balans tussen je lichaam en geest, omdat gezondheidsproblemen vaak meerdere oorzaken hebben.

We bieden gepersonaliseerde behandelingen die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en zorgen. Met empathie en begrip zullen we je ondersteunen op jouw weg naar herstel en welzijn.

Sports

1_edited.jpg
ONE FOR ONE

Om voor nóg meer frisse lucht te zorgen, planten wij voor elke gegeven behandeling een boom via onze partner One Tree Planted. Deze bomen worden wereldwijd geplant op locaties waar zij op dat moment het hardst nodig zijn om bijvoorbeeld de impact van klimaatverandering te beperken en om bedreigde diersoorten te beschermen. 

One or One
bottom of page