PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie

GAIKI is gevestigd in het Holos Huis.

Het adres is Nachtegaalstraat 31, 3581 AB Utrecht.

Klik hier om jouw route te berekenen. 

De behandelruimtes zijn helaas niet goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, aangezien deze op de tweede en derde verdieping zijn gevestigd. 

Openingstijden

Wij zijn open voor behandelingen op onderstaande dagen en tijden. Buiten deze openingstijden zijn wij wel bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. 

 

Maandag      09:00 - 13:00 uur

Dinsdag        09:00 - 13:00 uur

Woensdag    gesloten

Donderdag   09:00 - 13:00 uur

Vrijdag          09:00 - 13:00 uur

Zaterdag*     09:00 - 13:00 uur

Zondag        gesloten

*1 keer per maand 

Betalen

Je kan er bij het boeken van de behandeling voor kiezen om online of in de praktijk te betalen. 

  • Online: met iDeal of creditcard

  • Bij de afspraak: met pinpas, creditcard, U-pas tegoed of contant. Kies bij het boeken voor 'offline betalen' als je bij jouw afspraak wilt betalen. 

Parkeren

Er is op meerdere locaties parkeergelegenheid in de buurt van het Holos Huis. Bijvoorbeeld op 5 minuten lopen afstand bij Parkeergarage Kruisstraat of in de Nachtegaalstraat,  de Schoolstraat, op het Joke Smitplein, de Mulderstraat en in de Kerkstraat. Op drukke momenten raden we je aan om voor Parkeergarage de Kruisstraat te kiezen, aangezien daar bijna altijd plaatsen vrij zijn. 

Studentenkorting

Studenten krijgen 20% korting op alle behandelingen. Gebruik hiervoor code 'STUDENT20' bij het boeken van je behandeling. Het is wel belangrijk dat je je studentenkaart laat zien bij de afspraak. 

U-pas

Met de U-pas krijg je 30% korting op alle behandelingen en je kan ook met je U-pas tegoed betalen. Kies voor de optie 'offline betalen' bij het boeken van je behandeling en vergeet niet om je u-pas mee te nemen naar je afspraak. Als je niet genoeg tegoed op je U-pas hebt staan, kan je het resterende bedrag bij de afspraak contant betalen of pinnen.

Annuleren

Je kan tot 24 uur voor je afspraak kosteloos annuleren. Dit doe je door in te loggen en onder 'afspraken' je afspraak te wijzigen of annuleren. Je kan jouw afspraak ook annuleren door te mailen naar info@gaiki.nl. Indien je niet uiterlijk 24 uur van tevoren je afspraak annuleert of niet komt opdagen, zullen er kosten in rekening worden gebracht zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden

One for one

Voor elke gegeven behandeling planten wij een boom zodat we samen voor nog meer frisse lucht zorgen. Dit doen we via onze partner One Tree Planted, waardoor er niet alleen een boom wordt gepland, maar er ook voor wordt gezorgd dat de biodiversiteit wordt versterkt en het bevordert de levensomstandigheden en  financiële situatie van de lokale bevolking. Lees hier welk project wij op dit moment ondersteunen.