top of page
PRAKTISCHE INFORMATIE

Locatie

Het adres is Parkstraat 38 te Utrecht. 

Klik hier om jouw route te berekenen. 

Openingstijden

Maandag      09:00 - 13:00 uur

Dinsdag        09:00 - 13:00 uur

Woensdag    09:00 - 13:00 uur

Donderdag   09:00 - 13:00 uur

Vrijdag          09:00 - 13:00 uur

Zaterdag       09:00 - 13:00 uur

Zondag        gesloten

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 16:00 uur. Binnen en buiten deze tijden kan er ook gemaild worden naar info@gaiki.nl

Betalen

Je kan er bij het boeken van de behandeling voor kiezen om online of in de praktijk te betalen. 

  • Online: met iDeal of creditcard

  • Bij de afspraak: met pinpas, creditcard, U-pas tegoed of contant. Kies bij het boeken voor 'offline betalen' als je bij jouw afspraak wilt betalen. 

Parkeren

In de straat en in de buurt van de praktijk is er de mogelijkheid om betaald te parkeren. 

Studentenkorting

Studenten krijgen 20% korting op alle behandelingen. Gebruik hiervoor code 'STUDENT20' bij het boeken van je behandeling. Het is wel belangrijk dat je je studentenkaart laat zien bij de afspraak. 

U-pas

Met de U-pas krijg je 30% korting op alle behandelingen en je kan ook met je U-pas tegoed betalen. Kies voor de optie 'offline betalen' bij het boeken van je behandeling en vergeet niet om je u-pas mee te nemen naar je afspraak. Als je niet genoeg tegoed op je U-pas hebt staan, kan je het resterende bedrag bij de afspraak contant betalen of pinnen.

Annuleren

Je kan tot 24 uur voor je afspraak kosteloos annuleren. Dit doe je door in te loggen en onder 'afspraken' je afspraak te wijzigen of annuleren. Je kan jouw afspraak ook annuleren door te mailen naar info@gaiki.nl. Indien je niet uiterlijk 24 uur van tevoren je afspraak annuleert of niet komt opdagen, zullen er kosten in rekening worden gebracht zoals vermeld in onze Algemene Voorwaarden

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, verschilt per persoon. Dit is namelijk niet alleen afhankelijk van de ernst van je klachten, maar ook van hoe sterk je lichaam op de behandeling reageert. Wij raden aan om de eerste 2 behandelingen om de 2 weken te plannen zodat de klachten voldoende kunnen afnemen. Daarna kan er nog worden overgegaan op 1 behandeling per 3-4 weken tot het gewenste resultaat is bereikt. 

 

Gemiddeld zijn er 2-5 behandelingen nodig om van je klachten af te komen, met uitzondering van chronische klachten waarbij het meer om het verminderen van de symptomen gaat en het aan te raden is om regelmatig terug te komen. Na 1-2 behandelingen merk je al een verschil in de ernst van je klachten en kunnen sommige klachten zelfs al helemaal zijn verdwenen. Acupunctuur heeft daarnaast een opbouwende werking, dus hoe meer behandelingen je met regelmaat ontvangt, hoe meer resultaat je zult merken.

One for one

Voor elke gegeven behandeling planten wij een boom zodat we samen voor nog meer frisse lucht zorgen. Dit doen we via onze partner One Tree Planted, waardoor er niet alleen een boom wordt gepland, maar er ook voor wordt gezorgd dat de biodiversiteit wordt versterkt en het bevordert de levensomstandigheden en financiële situatie van de lokale bevolking. Lees hier meer. 

U-pas
bottom of page