top of page
KIES ER VANDAAG VOOR OM ÉCHT TE STOPPEN
  • Pijnloos

  • Zonder ontwenningsverschijnselen

  • Een slagingspercentage van 90% met één behandeling*

  • 3 maanden garantie: gratis tweede behandeling als je dat nodig hebt

  • Wij planten een boom voor elke gegeven behandeling

     *gebaseerd op het gebruik van deze methode bij meer dan 20.000 mensen

HOE WERKT HET?

Bij deze behandeling gebruiken we laser acupunctuur. Door bepaalde punten in het oor te stimuleren, zorgen we ervoor dat je op een gemakkelijke en pijnloze manier kan stoppen met roken. 

 

Als je stopt met roken, krijg je normaal gesproken last van ontwenningsverschijnselen doordat er minder dopamine vrijkomt in je hersenen. Ook dit behandelen we, zodat je niet agressief, nerveus of rusteloos gaat worden. Indien je dit wenst kan ook de vetverbranding worden geactiveerd zodat je gewicht gelijk blijft en kan de honger worden verminderd zodat je niet meer gaat eten.. 

Heb je alleen hulp nodig bij de ontwenningsverschijnselen? Kies dan voor deze behandeling.

VÓÓR DE BEHANDELING

Omdat de behandeling ervoor zorgt dat je lichaam geen nicotine meer accepteert, is het belangrijk dat er bij de behandeling geen verse nicotine meer in het lichaam zit. Dit betekent dat je 12 uur van tevoren niet mag roken en ook geen nicotine kauwgom of pleisters mag gebruiken. Als er verse nicotine in het lichaam zou zitten is de behandeling niet alleen een stuk minder effectief, maar je zou er ook misselijk van kunnen worden. Als je dus toch hebt gerookt, kunnen we de behandeling niet geven. 

Hierdoor is het vaak gemakkelijker om de afspraak in de ochtend in te plannen. Met een nacht ertussen valt die 12 uur alweer heel erg mee. 

TIJDENS DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele massagetafel. Wij beginnen met het opzoeken en aanstippen van de punten in het oor, waarbij wij gelijk elk punt meten om te kijken welke punten bij jou de meeste aandacht nodig hebben. Daarna gaan we elk punt met behandelen. Dit is allemaal helemaal pijnloos, dus je kan lekker ontspannen terwijl je lichaam al het werk doet om van je verslaving af te komen. De behandeling duurt in totaal ongeveer 25 minuten. 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling heeft je lichaam nog even de tijd nodig om op de behandeling te reageren. Bij de ene persoon is de zin om te roken bijna gelijk weg, bij de ander kan het een paar uur duren. Het kan dus helpen om even afleiding te zoeken tot de zin om te roken echt weg is. Het is aan te raden om veel water te drinken zodat je lichaam goed kan ontgiften. 

Verder is het belangrijk om je te realiseren dat roken niet alleen een verslaving is, maar vaak ook een gewoonte. Het kan helpen om jezelf af te leiden of een andere gewoonte aan te leren op de momenten dat je normaal gesproken zou roken. 

Je hebt 3 maanden garantie op de behandeling. Mocht je het dus toch nog moeilijk hebben, dan kan je contact opnemen voor een gratis tweede behandeling. 

Wist je dat je door te stoppen met roken bij GAIKI bijdraagt aan nóg meer frisse lucht? Voor elke gegeven behandeling, planten wij namelijk een boom. Lees hier meer.