KIES ER VANDAAG VOOR OM ÉCHT TE STOPPEN
  • Pijnloos

  • Zonder ontwenningsverschijnselen

  • 90% is met één behandeling gestopt*

  • 3 maanden garantie: gratis tweede behandeling als je dat nodig hebt

  • Wij planten een boom voor elke gegeven behandeling

     *gebaseerd op het gebruik van deze methode bij meer dan 20.000 mensen

HOE WERKT HET?

Bij deze behandeling maken we gebruik van laser acupunctuur. Door bepaalde punten in het oor en op de vingers te stimuleren met de laser, zorgen we ervoor dat je lichaam geen nicotine meer gaat accepteren en dat je geen zin meer hebt om te roken. 

Als je stopt met roken, krijg je normaal gesproken last van ontwenningsverschijnselen doordat er minder dopamine vrijkomt in je hersenen. Ook dit behandelen we, zodat je niet agressief, nerveus of depressief gaat worden. Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat je niet meer zin krijgt om te eten en je vetverbranding wordt geactiveerd zodat je gewicht gelijk blijft.

VÓÓR DE BEHANDELING

Omdat de behandeling ervoor zorgt dat je lichaam geen nicotine meer accepteert, is het belangrijk dat er bij de behandeling geen verse nicotine meer in het lichaam zit. Dit betekent dat je 12 uur van tevoren niet mag roken en ook geen nicotine kauwgom of pleisters mag gebruiken. Als er verse nicotine in het lichaam zou zitten is de behandeling niet alleen een stuk minder effectief, maar je zou er ook ontzettend misselijk van kunnen worden. Als je dus toch hebt gerookt, kunnen we de behandeling niet geven. 

Om het je wat gemakkelijker te maken om die 12 uur vol te houden, werken wij vooral in de ochtend. Met een nacht ertussen valt die 12 uur alweer heel erg mee. 

TIJDENS DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele massagetafel. De behandelpunten worden opgezocht en behandeld met de laser terwijl er aan je wordt uitgelegd wat er precies wordt gedaan. Dit is helemaal pijnloos, dus je kan lekker ontspannen terwijl je lichaam al het werk doet om van je verslaving af te komen. De behandeling zelf duurt ongeveer 20-30 minuten, maar de afspraak duurt 45 minuten zodat er genoeg tijd is om alles uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling heeft je lichaam nog even de tijd nodig om op de behandeling te reageren. Bij de ene persoon is de zin om te roken bijna gelijk weg, bij de ander kan het een paar uur duren. Het kan dus helpen om even afleiding te zoeken tot de zin om te roken echt weg is. Verder is het belangrijk om veel water te drinken zodat je lichaam goed kan ontgiften. Daarnaast raden we je ook aan om de eerste tijd niet in de rook te gaan staan, omdat je daar misselijk van kan worden. 

Je hebt 3 maanden garantie op de behandeling. Mocht je het dus toch nog moeilijk hebben, dan kan je contact opnemen voor een gratis tweede behandeling. 

MARIEKE

"Het voelde best gek dat die zin om te roken ineens echt weg was. Ik had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou zijn. Ik raad deze behandeling zeker aan!"

ONE FOR ONE

Om voor nóg meer frisse lucht te zorgen, planten wij voor elke gegeven behandeling een boom via onze partner One Tree Planted. Op dit moment ondersteunen wij een project in Indonesië. Waarbij in ondere Borneo en Sumatra bomen worden gepland om de CO2 opslag te verhogen, de biodiversiteit te herstellen en behouden en bedreigde diersoorten te beschermen. 

Veelgestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Hoe werkt laser-acupunctuur?

Laser-acupunctuur is op dezelfde principes gebaseerd als normale acupunctuur, maar in plaats van naalden wordt er gebruik gemaakt van een laser die diep in de huid doordringt. 

Bij GAIKI gebruiken we deze methode met name op het oor. Daar bevinden zich namelijk ongeveer 200 punten die in directe verbinding staan met bepaalde processen, organen en delen van het lichaam. Door deze punten te stimuleren, wordt het lichaam aangespoord om zichzelf te helen en hiermee worden er bepaalde processen in gang gezet. Laser-acupunctuur is daarmee een veilige en pijnloze manier om het lichaam weer te herstellen. 

Kan deze behandeling me ook helpen om minder te roken?

Nee, daar is deze behandeling niet voor geschikt. Doordat de behandeling ervoor zorgt dat je lichaam geen nicotine meer accepteert, kan je erg misselijk worden als je toch gaat roken. Daarnaast is het zo dat zelfs met 1 sigaret, de behoefte om te roken gelijk weer terugkomt. We raden dus aan om deze behandeling alleen te boeken als je écht wilt stoppen. 

Waarom is er een aparte behandeling voor neurodivergentie?

Als je neurodivergent bent, werken je hersenen anders dan bij neurotypische mensen. Het is daarom belangrijk om de behandeling aan te passen zodat deze voor jou optimaal werkt. Omdat de behandeling daardoor langer duurt, willen we je vragen om de behandeling 'stoppen met rokenn - neurodivergent' te boeken. 

Onder neurodivergentie valt ADD, ADHD, autisme, bipolariteit, dyslexie, dyscalculatie, dyspraxie, dysnomie, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, OCD, PTSS, sociale angst (social anxiety) en trauma.

Zijn er bijwerkingen?

Het kan zijn dat je je na de behandeling een beetje moe of slaperig voelt, maar dit is niet bij iedereen het geval. Dit komt doordat je lichaam door de behandeling meer endorfine gaat aanmaken. Zorg ervoor dat je na de behandeling voldoende water drinkt en rust neemt als je voelt dat jouw lichaam dit nodig heeft. 

Heb ik een tweede behandeling nodig als ik veel rook of al lang rook?

Het maakt bij deze behandeling niet uit of je veel, weinig, lang of kort rookt. Bij iets meer dan 90% van de mensen is één behandeling voldoende. Het is niet zo dat de mensen die toch een tweede behandeling nodig hebben, meer of langer hebben gerookt voor de behandeling. 

Hoe werkt de garantie?

Je hebt 3 maanden garantie op de behandeling. Dat wil zeggen dat als je het binnen 3 maanden na de behandeling toch moeilijk hebt, last hebt van ontwenningsverschijnselen of zelfs weer bent gaan roken, je een gratis tweede behandeling krijgt. 

Waarom is deze behandeling duurder dan de andere behandelingen?

Het kan misschien raar klinken dat deze behandeling duurder is dan de andere behandelingen, terwijl de behandeling zelf korter duurt. Het is het zo dat je om te stoppen met roken maar één behandeling nodig hebt en de andere behandelingen zijn echt vaker nodig, namelijk 2-10 keer. En de gratis garantiebehandeling is hier natuurlijk ook bij inbegrepen. Daarnaast is het zo dat de prijs van deze behandeling nog steeds een stuk lager is dan de meeste soortgelijke behandelingen bij andere aanbieders. 

Kan deze behandeling ook helpen als ik wil stoppen met blowen?

Ja, daar kan deze behandeling je ook bij helpen. In dat geval bestaat er wel een grotere kans dat je een tweede behandeling nodig hebt. We willen je wel vragen om dit bij het boeken van de behandeling aan te geven onder het kopje 'opmerkingen'. Zo kunnen we de behandeling voor je aanpassen, omdat je bij het stoppen met blowen vaak ook nog last kan hebben van andere ontwenningsverschijnselen.